top of page
Søk
  • Forfatterens bildeTeatergruppen Masken

Endelig er vi tilbake på scenen!


«Noen lister seg stille bortover stien. Bak lianer og store blader, er det et vesen som gjemmer seg, og følger med. Hvem er det som har det så travelt med å komme frem? I det fjerne høres det et brøl, og små og store poter får fart på seg. To gule øyne lyser i den mørke delen av jungelen. Og plutselig kommer det et menneskebarn løpende, med en hale av ivrige apekatter etter seg!»


Nå har aktørene i Minimasken ventet lenge nok på å fylle Bakkenteigen med nye opplevelser og eventyr! Denne gangen tar de deg med langt inn i jungelen. De viser fortellingen om Mowgli, som på sin uvitende ferd til menneskelandsbyen treffer på en hel del utfordringer langs veien. Den største oppdagelsen er kanskje at Mowgli selv ikke vet at han er et menneske! Det er ikke så rart, når han som liten baby vokste opp blant ulvene og lærte seg å dele jungelen med alle dyrene som bor der.


Men jungelen begynner å bli farlig. Trær forsvinner, apene finner ikke lenger bananer og det farligste dyret av dem alle - tigeren Shere Kahn - oppdager at Mowgli begynner å bli noe mer enn bare et lite menneskebarn. For hvem er egentlig det farligste dyret i jungelen? Bli med på reisen, hvor du møter den trofaste panteren, et par rufsete Gribber og den alltid glade og bekymringsløse Baloo. Og klarer Keme Kameleon å gjemme seg så godt som han selv tror?


Forestillingen passer for hele familien.


Velkommen til et fengende jungeleventyr på Bakkenteigen!


Forestillingslengde: 90 minutter (ingen pause)

255 visninger0 kommentarer

Siste innlegg

Se alle

Comments


bottom of page