top of page
Søk
  • Forfatterens bildeTeatergruppen Masken

Fellesskap er bygd på frivillighet!


For hver eneste kulturopplevelse vi i Teatergruppen Masken leverer for små og store i Horten, ligger det utallige timer med dugnad bak!


Når scenelysene skrus på og de første trommeslagene slår deg taktfast i gang i salen, har det allerede vært gjennomført flere hundre frivillige timer for å skape opplevelser for nettopp deg - og dere. Vårt teaterfellesskap er bygd på frivillighet - god gammal dugnad! Det å være en del av et større fellesskap vet vi gjør mye med mennesker! Både de som er på scenen, men ikke minst de som jobber rundt, bak, under og over scenen er viktige brikker for at våre kulturopplevelser finnes, og finner stor personlig glede i et større fellesskap.


I disse dager er Minimasken i gang med forberedelsene til forestillingen Annie jr. Her står foreldre på hver eneste uke både som prosjektledere, produksjonsmedarbeidere, kulissemakere, kostyme- og sminke/hår ansvarlige og markedsføring. Alle disse timene som legges ned setter vi enormt stor pris på, også selv!


Hvis du tenker at du har noe - ja, hva som helst - å bidra med inn i en kulturproduksjon så er våre armer alltid åpne. Vi er alltid på utkikk etter mennesker som ønsker å engasjere seg i frivilligheten og bidra til at teaterfellesskapet vårt lever videre og vokser i Horten. Har du drømt om å sy kostymer? Er du en nevedyktig person, med kreative evner som kunne tenke deg å jobbe med kulisser? Kanskje er du interessert i markedsføring? Kanskje du har en lidenskap for sminke eller hårstyling? Eller hva om du brenner inne med lyst til å drive et kulturprosjekt fremover? Alt dette og mye mer trengs hvert eneste år - så nøl ikke med å ta kontakt med oss. Vi gleder oss til scenelyset slås på igjen, gang etter gang, og vi retter en stor takk til alle de som legger ned utallige timer for at mange av oss kan sette oss godt ned i en sal og bare nyte forestillingen.


God dugnad!


115 visninger0 kommentarer

Siste innlegg

Se alle

Comments


bottom of page