top of page
Søk
  • Forfatterens bildeTeatergruppen Masken

Idémyldring og STOR overraskelse!

Oppdatert: 26. aug. 2020


Endelig er vi igang igjen!


Høstens første medlemsmøte, etterfulgt av oppstartsmøte for neste oppsetning, fant sted denne uken! Ettersom vi ble så mange på medlemsmøtet valgte vi å arrangere det i den store, flotte hagen på Vadlatun - det var suksess!


Vi startet møtet med bursdagssang for vår kjære ´Grand Old Lady´ Wigdis Solberg - gratulere så mye med dagen! Rett etter ønsket vi alle vårt nye medlem Vegard Christensen velkommen i gruppa og til sitt første medlemsmøte.


Til neste år feirer Teatergruppen Masken 40 år, og dagens medlemsmøte var forbeholdt en stor idémyldring for hvordan vi skal markere "Masken-året 2021" - masse gode ideer, tanker og kreative folk. Vi gleder oss allerede nå til å vise dere noe av det vi drodlet om idag!


Det er alltid hyggelig med overraskelser, men denne gangen kunne det nesten ikke blitt bedre. Kristin Myrabø Løkeberg, som har vært en del av Teatergruppen Masken siden 1983 mottok Teatergruppen Maskens høyeste utmerkelse, æresmedlemsskap. Det ble både latter, tårer og trampeklapp for vår kjære Kristin. Tusen takk for alt du har gjort og fremdeles gjør for både store og små i Teatergruppen Masken.


Vår kjære Kristin med æresbevis og blomster fra mottakelsen av æresmedlemsskap i Teatergruppen Masken

196 visninger0 kommentarer

Siste innlegg

Se alle

Comments


bottom of page