top of page
Søk
  • Forfatterens bildeTeatergruppen Masken

Nøstemasken presentere "Prinsesse Tannløs i Eventyrskogen"


Du kjenner sikkert de fleste av eventyrfigurene, enten fra bøker eller filmer, og du husker sikkert hvordan det gikk i eventyrene om Askeladden og Snehvit. Men har du tenkt over hvor de kjente og kjære eventyrfigurene våre er når de ikke blir lest?


Jo, da befinner de seg i EVENTYRSKOGEN! Der slapper de av og har det hyggelig sammen med TUSSENE, som hele tiden passer godt på dem og skogen sin.

En dag kommer det ei jente inn i skogen, og det kunne like gjerne ha vært deg!

Og da begynner det å skje mye spennende! Sælig da jenta feller ei melketann!

Men alt ender godt, slik som det gjør i de fleste eventyr!


Litt om Tante Propell og teaterstykket:

Eventyret startet i 1996 da Christin Holm satt opp sitt Eventyrskogprosjekt i samarbeid med Fylkeskultursjefen i Vestfold. Et etablererstipend gjorde det mulig for ”Tante Propell” å reise rundt med et tilbud om teaterlek til skoler og barnehager.


Holmestrand Byteater engasjerte henne i 1997/98 til en familieforestilling, hvor ”Prinsesse Tannløs i Eventyrskogen” ble skrevet i samarbeid med komponist og sangtekstforfatter Turid Lisbeth Nygård.


Siden har denne familiemusikalen vært satt opp i Porsgrunn og Lillestrøm, hvor den også hver gang har blitt omskrevet og tilpasset ensemblet, slik som nå.

Tante Propell syns det er artig å sette opp eget stykke på hjemmebane, og gjør sitt til at det skal bli en forestilling i god Masken-ånd.


Aktørene er unge, og de fleste debuterer på scenen her på Vadla! De  er spente og gleder seg veldig til å vise dere hva vi har fått til!Billetter kan kjøpes i døra på Vadlatun eller i ”Lenas salong” (Lenas mobil: 93205920) i Storgata i Horten.

2. november kl. 16.00 – UTSOLGT!!! 3. november kl. 13.00 og kl. 16.00 – BEGGE FORESTILLINGER ER UTSOLGT!!!

Billettpris: Voksen kr 50 og barn kr 30.


Ha det hyggelig i EVENTYRSKOGEN!

Hilsen Christin ”Tante Propell” Holm

11 visninger0 kommentarer

Siste innlegg

Se alle

コメント


bottom of page