top of page
Søk
  • Forfatterens bildeTeatergruppen Masken

Kunstutstilling på nyoppussede Vadlatun!


Portrettutstillingen "Helter og Idioter" var kunstnerens første separatutstilling.

I hele sommer har medlemmer av Teatergruppen Masken stilt opp på dugnad og gitt storsalen og salongen på Vadlatun et realt løft! Det hadde selvsagt ikke vært mulig uten Fargerike C.Kristoffersen & Sønn som har stått for maling av tak, vegger og nytt gulv og ALT Installasjon som har montert nytt lys for oss. Vi syntes det ble knallfint!


Og hva er vel bedre enn en kunstutstilling for å vise frem "nye" Vadlatun?


Kunstner Ida "Bjerkis" Bjerkeskaug har skapt og malt 12 unike malerier som ble stilt ut på Vadlatun lørdag 22.august. Utstillingen "Helter og Idioter" viste oss at Vadlatun kan brukes til så mangt, og nå også som et egnet lokale for utstilling!


Det var godt besøkt på de tre timene det holdt åpent, og kunstneren var veldig fornøyd med lokalene, utstillingen og den gode stemningen på Vadlatun.


Celebert selskap ble det også i nyoppussede lokaler, da Lilli Bendriss tok en tur innom utstillingen, i lokalavisa Gjengangeren sa hun: "(...)Dette var et trivelig lokale, ypperlig å holde kurs i. Det er stort, og har en fin beliggenhet (...)"

Kunstner Ida "Bjerkis" Bjerkeskaug og Lilli Bendriss med den flotte fanen vår i bakgrunn.

Vi håper mange av dere fikk øynene opp for hvor fantastisk Vadlatun faktisk er, og hvilke muligheter som finnes - bare fantasien setter grenser!

171 visninger0 kommentarer

Siste innlegg

Se alle

Comentários


bottom of page