VELKOMMEN HJEM TIL OSS! 

Vi i Teatergruppen Masken drifter Vadlatun Ungdomslokale, på Kirkebakken vis-a-vis Borre Kirke i Horten kommune. Vi har ansvaret for den daglige driften av bygget og vi leier ut til andre lag/foreninger, eventer og privatpersoner - om det skulle være bryllup, minnestund, konfirmasjon eller en god gammalddags fest! 

På Vadlatun har vi bord, stoler og middagsservise - inkludert vannglass, rød- og hvitvinsglass, kaffeservise, middagstallerkner, dessertskåler og bestikk - til 70 personer - samt noen dramglass. I tillegg til storsalen som tar 70, er det en adskilt salong med bord og sofaer. 

På Vadlatun er det stor garderobe og HC-toalett i førsteetasje - lett tilgjengelig! 

I tillegg til storsalen og salongen som er nyoppussede i august 2020, har vi også en flott og velstelt hage som kan benyttes ved leie. 

Det er parkeringsplass foran huset, samt på andre siden av veien. Det er ikke mulighet for el-lading ved Vadlatun. Ta kontakt for pris. Avbestillinger: 
Aksepteres inntil 8 uker før leiedatoen uten belastning. 
Avbestilling mellom 4-8 uker før leiedatoen belastes med halv leiesum (vask betales ikke).
Avbestilling senere enn 4 uker før leiedatoen belastes full leiesum (vask betales ikke)Ønsker du å booke Vadlatun? Følg de fire enkle stegene under her: 

1

Hør med husleder om ledig dato

2

Hent nøkkel og gjør i stand

3

Kos dere!

4

Lever nøkler