top of page
Søk
  • Forfatterens bildeTeatergruppen Masken

Lenge leve engasjement!


Nytt styre: Stian (sekretær), Nina (styremedlem), Jørgen (leder), Gunnar (vara), Bente (husleder Vadlatun), Hanne Marit (økonomi), Tom André (nestleder), Reinert (styremedlem)


Torsdag 5. mars ble det i Teatergruppen Masken avholdt årsmøte!


På årsmøtet fikk vi høre om all aktiviteten som har vært det siste året, fra Nøstemasken med påskeforestilling på Granly, Minimaskin som hadde en fantastisk flott utendørsforestilling, Ungdomsmasken er oppe og går igjen - og gjengen i Masken har underholdt og representert både nært og fjernt! Fantastisk engasjement - vi gleder oss til 2020!


Vår eminente sekretær gjennom de siste 9 år - Tonje Nilsen - gav seg på topp! Vi takker for lang og tro tjeneste, og gleder oss til at du fortsetter i valgkomiteen!


Tonje mottok også 10-årsmedaljen i Teatergruppen Masken!

Ut av styret gikk vår kjære leder Linda Berglund. Linda skal ta fått på nye og spennende oppgaver, og vi ønsker hun masse lykke til! Hun blir selvsagt ikke helt borte og vil være produksjonsleder for oppsetningen 2021!Nå er nytt styre etablert og på plass - en ivrig, engasjert og sprudlende gjeng som gleder seg til å ta fatt på oppgavene som ligger foran dem!


Lenge leve engasjementet!
291 visninger0 kommentarer

Siste innlegg

Se alle

Yorumlar


bottom of page